Dyrefondets arbejdsområder

Dyrefondets arbejder med både forebyggende og praktisk dyreværnsarbejde.
Dyrefondet informerer

Rådgivning og forebyggelse er den bedste vej til en øget forståelse for dyrenes vilkår.

Derfor stiller Dyrefondet en lang række informationsmaterialer til rådighed.

Vi udgiver blandt andet:

  • Dyrefondet – Bladet for dyrevenner, der udkommer seks gange om året.
  • Gratis pjecer, plakater, klistermærker og andet med informationer, der er med til at sikre, at dyrene får det godt sammen med deres mennesker.
  • Undervisningsmaterialer som skolebøger og spil.
Dyrefondet bliver hørt

Siden oprettelsen i 1973 har Dyrefondet været høringsberettiget, når det vedtages nye love og retningslinjer, der påvirker dyrenes forhold.

Dyrefondet holder øje med samtlige lovforslag, der har forbindelse med dyrenes forhold, og taler altid dyrenes sag overfor beslutningstagerne i Folketinget, regeringen, ministerier og andre offentlige instanser.

Dyrefondets holdning er, at dyr skal have et godt liv. Derfor er der fortsat behov for opstramninger og forbedringer på en lang række områder. Både når det gælder familiedyrene, dyrene i landbrugets og naturens dyr.

Dyrefondets rådgivning

Dyrefondets konsulenttjeneste tilbyder rådgivning i alle spørgsmål vedrørende dyr. Først og fremmest når det gælder hund og kat.

Dyrefondet Sikkerhedsnet

Hunde- og katteejere kan blive tilknyttet Dyrefondets Sikkerhedsnet, så Dyrefondet tager sig af dyrene, hvis ejeren kommer bliver akut alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller dør. Det giver sikkerhed for dyrene og tryghed for ejeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vælg bidrag

Vælg det beløb du ønsker at give i bidrag